top of page
roots.jpeg

Light your Inner Root

Groepstraject

Twijfel jij vaak aan jezelf en je leven? Wil je beter gaan voelen waar jouw kracht en sprankeling zitten? Helderder je grenzen aangeven? In contact staan met je diepste verlangens en intuïtie? Je vrij, geborgen, gezien en geliefd voelen? En daardoor het leven gaan leiden waar je echt gelukkig van wordt?

In het halfjaartraject 
Light Your Inner Root ga je de diepe basis leggen om dit leven te verwezenlijken. Ik heb het programma speciaal ontworpen om je te helpen voelen wat jouw diepste verlangens zijn, welke belemmeringen deze verlangens blokkeren, én je te leren hoe je deze blokkades kunt transformeren zodat je diepste verlangens naar de oppervlakte komen.

Doordat je jouw blokkades transformeert, kan jouw Zelf - de kern waar je spontaniteit, zelfvertrouwen en sprankeling zitten - naar de oppervlakte komen. Je komt daardoor in contact met jouw Inner Root: de krachtige basis waarop jouw leven is gebouwd.


Je Inner Root(s)
Jouw Inner Root, dat is de plek waar jouw zelfbeeld en je perceptie van de wereld om je heen op zijn gebouwd. Zijn je roots bekneld geraakt door dingen die in jouw leven zijn gebeurd? Dan voel je je wankel en zonder vertrouwen. Je ego is daarom overlevingsstrategieën in gaan zetten om jezelf staande te houden - denk aan pleasegedrag, piekeren, schaamte en jezelf klein maken: allemaal manieren die jij misschien al lang inzet om jezelf overeind te houden. Je Zelf (je spontane, authentieke, krachtige kern) zit onder al die strategieën verstopt.


In het groepstraject Light Your Inner Root gaan we jouw roots vrij maken van de overlevingsstrategieën. Je Zelf wordt weer zichtbaar. Jouw roots gaan daardoor oplichten en stralen, en je Zelf (jij dus!) daardoor ook. 

Vertrouwen herstellen
Waardoor raken jouw roots bekneld? In mijn ervaring als coach is dat bijna altijd het gevolg van een relatie die jij in je leven hebt gehad, met je ouders of een latere levenspartner. Hoe goed jouw ouders het ook bedoelden, op sommige punten hebben ze je als kind misschien niet emotioneel kunnen geven wat jij nodig had. Je hebt daardoor niet de veiligheid en liefde ontvangen die nodig zijn om vertrouwen in jezelf en het leven te voelen. 

Misschien heb jij zelfs in een emotioneel uitputtende relatie gezeten met je ouders of (ex)partner, zoals een narcistische. De beknelling kan dan extra hevig zijn.

Het goede nieuws is: je kunt jezelf die veiligheid en liefde alsnog leren geven. Vanzelf ontstaat dan diep vertrouwen in jezelf en de wereld om je heen, waardoor je het contact met jouw Zelf herstelt.

Jezelf trainen
Ik ga je hier geen 'quick fix' voorschotelen. Light Your Inner Root is een diep helend en intensief programma, maar in een half jaar ga jij jezelf waarschijnlijk niet vrijmaken van al je overlevingsstrategieën. Je gaat in die tijd niet totaal spontaan worden, zonder bijvoorbeeld ooit nog pleasegedrag te vertonen. Maar aan het einde van dit traject weet je: daar gaat het ook niet om.
 
Denk weer even aan die trainer in de sportschool: die leert jou hoe je je spieren traint. Vervolgens is het aan jou om jezelf verder te begeleiden in dit proces. Je moet blijven trainen om fit te blijven, en zo moet je ook blijven 'trainen' om steeds meer (zelf)vertrouwen op te bouwen. En dit is een stuk leuker dan je nu misschien denkt! Hoe je dat trainen op de allerbeste, meest diepgaande en sprankelende manier doet? Dat leer je in Light Your Inner Root.

Halfjaarprogramma

Light Your Inner Root bestaat uit een serie groepssessies van zes intensieve bijeenkomsten. Sommige zullen een middag of ochtend duren, andere een hele dag. Ik werk in dit traject samen met verschillende andere coaches. Elk met hun eigen expertise. Hierdoor kun jij het meeste uit Light Your Inner Root halen. Na de laatste sessie volgt na een pauze een zevende terugkomdag, waarin we bespreken hoe het na de laatste sessie met je verder is gegaan.

 

Een half jaar lang ben je in de veilige bedding van mijn begeleiding en de helende energie van een groep. Ik besteed veel aandacht aan de veiligheid in de groep, zodat jullie (en wij) een hechte band gaan vormen. Onderdeel zijn van een veilige groep is op zichzelf al helend, vandaar dat ik dit traject in groepsvorm aanbiedt.

 

Er zal uiteraard veel ruimte zijn om jouw verhaal met anderen te delen en te voelen wat het met je doet als jouw verhaal liefdevol wordt gehoord en ontvangen. Dit creëert precies de liefde en veiligheid die als voedingsbodem dienen om jouw (zelf)vertrouwen op te kunnen bouwen.

Van schaduw naar licht

In de sessies zal verder vooral veel ruimte zijn voor lichaamswerk. De eerste drie bijeenkomsten zullen we focussen op 'schaduwwerk': de delen van jou die je, misschien al je hele leven, wegduwt en waar je onbewust bang voor bent. Door die naar boven te laten komen en te doorvoelen, kom je langzaam weer terug bij jeZelf, je kern, waar je zelfvertrouwen en authenticiteit zitten.

Het tweede deel van het programma focust op het laten oplichten van jouw roots. Als je eenmaal stopt met overleven, hoe ga je dan intens van je leven genieten? Een tipje van de sluier: naast lichaamsgerichte oefeningen zullen we onder andere naar buiten gaan, dansen om het vuur en ons onderdompelen in de natuur. Denk je nu: ik durf helemaal niet te dansen om het vuur? Dan is dit programma perfect voor jou :)

 

Gaan vertrouwen op je eigen kracht

Tussen de sessies door hou ik je bij de hand. Ik ben steeds bereikbaar voor vragen of als je ergens tegenaan loopt. Halverwege het programma krijg je een individuele coachingsessie met me, zodat ik je persoonlijke proces goed kan begeleiden. Als er behoefte aan is, faciliteer ik de mogelijkheid om tussendoor contact te houden met de groep.

In de loop van het programma zal ik je steeds ietsje minder bij de hand houden, zodat je stap voor stap op je eigen kracht gaat vertrouwen. Jouw hand loslaten doe ik op het tempo dat voor jou helend is. Tegen het einde van het traject besteed ik aandacht aan de overgang naar het weer 'alleen' gaan doen, en ik bied nazorg zodat je een zachte landing hebt in het leven na het traject.

Groep_edited.jpg
IMG_4689_edited.jpg

Na het traject...

Aan het einde van Light Your Inner Root snap je hoe chocoladecake en een heet bubbelbad manieren zijn om jouw leven te vieren, in plaats van het te ontvluchten. Je voelt waar jouw kracht en sprankeling zitten. Je geeft helderder grenzen aan en staat in contact met je diepste verlangens en intuïtie. Daardoor maak je gezondere levenskeuzes. 

 

Wat je precies bereikt binnen het programma is afhankelijk van jouw unieke proces. Ik beloof je dat je leert hoe je jezelf verder kunt begeleiden in het proces dat in dit traject op gang komt. Na dit half jaar zie je de pracht van dit proces, dat je leven lang zal doorgaan. Je bent zo dapper geweest om veel sprankelender te gaan leven dan de meeste mensen! Je voelt je eindelijk koning(in) over je eigen leven.

  • Je voelt dat je echt klaar bent voor verandering.

  • Jij voluit wilt leven en je hiervoor wilt inzetten.

  • Je over een kleine dosis dapperheid beschikt.

  • Je niet op zoek bent naar een 'quick fix' maar weet dat je zelf het werk zult moeten doen (en hier een duidelijke 'ja!' op voelt).

  • Jij je kwetsbaar durft op te stellen in een groep.

  • Je klaar bent om vanuit sprankeling en kracht jouw dromen te gaan verwezenlijken.

Narcisme

Als jij in een narcistische relatie zat en klaar bent om vanuit jouw diepste kracht en authenticiteit te gaan leven, dan is dit traject voor jou ontzettend waardevol. Wel is het dan belangrijk dat de Fasen van Schuldgevoel en Slachtofferschap al min of meer hebt doorgemaakt (meer info hierover? Stuur me een mailtje). Zit je nog in een van deze fasen of ben je nog in een liefdesrelatie met een narcist? Dan is het voor jou wellicht beter om eerst een individueel traject bij mij te volgen. Stuur me even een berichtje als je twijfelt.

Dit traject is voor jou als...

Anna's coaching heeft echt dingen veranderd. Het is niet dat alles is opgelost, maar ik voel dat ik sindsdien minder geraakt wordt door het gedrag van anderen. Het doet me niet meer zo aan mezelf twijfelen. Als ik nu een spannend gesprek heb, hou ik eerst even mijn innerlijk kind vast. Daardoor voel ik veel meer zelfvertrouwen.'

Hanneke

Groepstraject 

Light Your Inner Root

Wat krijg je in dit programma?

 

✓ Zes intensieve groepssessies van een halve of hele dag + een zevende terugkomdag.

✓ Ruim een half jaar lang de liefdevolle bedding van mijn begeleiding en van een veilige groep. Een groepsenergie die op zichzelf al helend werkt.

✓Een training die jou de tools geeft om een sprankelend leven voor jezelf te creëren, met heldere verlangens, grenzen en gezonde keuzes: een leven waar je echt van kunt genieten.

✓ Halverwege het programma een individuele coachingsessie van 1,5 tot 2 uur, waarin we samen kijken naar jouw persoonlijke proces.

✓ Je mag me altijd om hulp en persoonlijke begeleiding vragen als je tussendoor ergens tegenaan loopt.

✓ De co-begeleiding van een of meerdere andere coaches, zodat je de beste begeleiding en diepte krijgt op alle belangrijke thema's.

✓ Nazorg na het programma, zodat je zacht landt in het leven na Light Your Inner Root. Ik laat je niet 'los' voordat je het vertrouwen hebt dat je alleen verder kunt.

✓ De garantie dat er voor jouw een prachtig helingsproces in gang wordt gezet. En dat je weet hoe je jezelf na het programma verder kunt begeleiden in dat proces. Loop je hierbij toch ergens in vast? Dan mag je me altijd kosteloos om advies vragen.

Investering: €​ 1250,-

Dit tarief geldt voor particuliere klanten. Het bedrag is inclusief BTW.

 

Ben je een zakelijke klant of wordt het traject vergoed door je werkgever? Dan is de investering € 1549,- exclusief BTW.

De sfeer in de groep was prettig. Fijne ruimte, hartelijk welkom, thee, kaarsen, warmte, heerlijk bordje versnaperingen. Anna's uitleg zorgde dat ik tijdens de oefeningen echt voelde dat alles oké was en er mocht zijn. Tijdens de ademhalingsoefening kwam Anna op precies het goede moment bij me. Onbeschrijflijk mooi wat er toen  gebeurde. Echt bizar. 
Anna blijf dit vooral doen! Prachtig werk!

Claudia

Werk je liever één op één met mij? Dan kun je ook instappen in mijn individuele traject The Way of the Goddess

bottom of page