top of page

The Way of the Goddess

Individueel coachingstraject

Mensen worden allemaal geboren met een natuurlijk gevoel van (zelf)vertrouwen, sprankeling en levensenergie. Als jij veel aan jezelf twijfelt, je regelmatig voor jezelf schaamt en/of je schuldig voelt, dan is er iets in jouw leven gebeurd waardoor je dat vertrouwen en die sprankeling niet meer kunt voelen.

In mijn ervaring heeft dit altijd te maken met een relatie in jouw leven. Die met je ouder(s) of een langere liefdesrelatie bijvoorbeeld. Je kunt hierin herhaaldelijk de boodschap gekregen hebben dat je niet geliefd en veilig (genoeg) was. Want hoe goed onze ouders het ook bedoelen (ze doen echt hun uiterste best!), soms hebben ze zelf niet gekregen wat ze nodig hadden. En als ze zelf niet geleerd hebben hoe het voelt om veilig en geliefd te zijn, hoe kunnen ze het jou dan wel leren?

Misschien heb jij een relatie (gehad) met een emotioneel uitputtend persoon, zoals een narcistische relatie. Je bent dan misschien ver verwijderd geraakt van jouw eigenheid, spontaniteit, sprankeling en levensgeluk. Misschien heb je het gevoel dat je kapot bent en nooit meer echt gelukkig kan worden.

Weet dat dat een illusie is. Jij bent niet kapot, en je kunt gelukkiger worden dan ooit. Ik weet dat omdat ik het zelf heb meegemaakt, en steeds weer bij mijn cliënten zie gebeuren. Door jezelf de liefde en veiligheid te gaan geven die je ouders of een partner jou niet konden geven, ga je op den duur weer sprankelen en enorm genieten van je leven. Dit is The Way of The Goddess: het pad dat jouw goddelijke kern en kracht naar boven laat komen. Je gaat voelen dat je de regie hebt over je eigen leven. Je gaat de keuzes maken die jou gezond en gelukkig maken, heldere grenzen aangeven, jouw diepste verlangens volgen. Daardoor gaan jouw (liefdes)relaties sprankelen, de band met je kinderen wordt dieper en vrolijker, je hebt zin in het leven!

Ik wil hier niet zeggen dat je je nooit meer verdrietig, boos, chagrijnig, bang of rot zult voelen. Dat kan namelijk niet: alle emoties horen bij het leven. Maar wat je in dit coachingstraject gaat leren, is dat je alle emoties aankunt. Van extase tot diep verdriet: alles is welkom. Het gevoel dat jij het allemaal aankunt: dát is wat zelfvertrouwen is. Daar zit de regie, de goddelijke kracht die je altijd al in je hebt gehad, maar die je in dit traject ook weer gaat voelen.

In het traject leer ik je stap voor stap hoe je je eigen proces kunt begeleiden, zodat je aan het einde van het traject weet hoe je zelf verder kunt, en mijn coaching niet meer nodig hebt.

Vervang 'goddess' gerust door 'god': mijn coachingstrajecten zijn ook voor mannen.

IMG_4374 bijgesneden.jpg

Na het coachingstraject...

✔ Herken jij je grenzen en geef je ze op een heldere manier aan.

✔ Voel je wat je wilt.

✔ Neem je de ruimte in die je nodig hebt.

✔ Voel jij je gelukkig met jezelf, ook als anderen je geen bevestiging of goedkeuring geven.

✔ Kun jij je emoties volop omarmen, waardoor je veel meer diepgang en kleur ervaart.

✔ Leef je vanuit zelfvertrouwen en spontaniteit.

✔ Voel jij je gedragen door het leven en niet langer eenzaam.

✔ Kun jij de liefde en acceptatie van de mensen om je heen voelen en ontvangen.

✔ Begrijpen jouw loved ones waar jij doorheen bent gegaan en steunen ze je.

✔ Voel jij je geen slachtoffer meer, maar de koningin van je eigen leven.

✔ Spelen schaamte, schuld, verdriet, boosheid en eenzaamheid niet langer een bepalende rol in je leven.

✔ Voelt je leven lichter.

✔ Zijn jouw (liefdes)relaties en vriendschappen enorm verdiept.

✔ Doe je dingen die je écht leuk vindt en waar je van geniet.

✔ Schaterlach je vaker.

✔ Vind je meer rust in de opvoeding van je kinderen.

✔ Pieker je minder.

✔ Ervaar je minder stress en slaap je beter.

✔ Kijk je met vertrouwen naar de toekomst.

✔ Ben je thuisgekomen bij jezelf: het is fijn om jou te zijn.

IMG_4357_edited_edited.jpg

Dit traject is niet voor jou...

> Als jij niet openstaat voor lichaamswerk.

> Als jij spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling onzin vindt.

> Als je niet nieuwsgierig bent.

> Als je geen emoties wilt voelen waar je (nu nog) bang voor bent.

> Als jij je liever slachtoffer blijft voelen.

> Als jij niet klaar bent voor de stap naar een vrij en krachtig leven waarin jij de regie hebt.

IMG_4565 verkleind.jpg

Visie

Ik geloof dat jouw verleden niet je toekomst hoeft te bepalen. 

Ik geloof dat jij volledig vrij kunt zijn en innerlijke rust kunt ervaren. Je bent geen slachtoffer, maar hebt de zeggenschap en regie over jouw eigen leven.

Door jezelf te accepteren en liefde te geven in al jouw aspecten, pel je lagen van verzet en zelfafwijzing af en komt jouw spontane, krachtige kern vol zelfvertrouwen tevoorschijn.

Anna is een aanrader. Ze is ervaringsdeskundig en daardoor een hele fijne, veilige en verrijkende 'reisbegeleider'

John

Individueel traject

The Way of the Goddess

Dit is hoe het traject eruit ziet:

✓ 6 coachingsessies van ongeveer 1,5 uur (afhankelijk van wat er gebeurt kan een sessie wat langer of korter duren). Sessies zijn in mijn praktijk in Den Dolder, of online via Zoom. Online werkt even goed als wanneer we fysiek bij elkaar zijn, en kan voor jou handig zijn als je verder weg woont.

✓ Aan het einde van iedere sessie én aan het einde van het traject krijg je oefeningen mee voor thuis, zodat je de transformatie diep in je leven verankert.

✓ Aan het einde van iedere sessie stuur ik je een overzicht en analyse van wat we hebben gedaan, zodat je dat niet in de sessie zelf hoeft te onthouden.

✓ Na drie maanden heb je al meer rust, balans, plezier, spontaniteit, zelfvertrouwen en liefde voor jezelf gecreëerd.

✓ Je voelt je veel zekerder over het terugvinden van de regie over je leven.

✓ We werken ernaar toe dat jij jezelf verder kunt begeleiden in je proces, zodat je aan het einde van het traject op eigen benen staat en mijn coaching niet meer nodig hebt.

✓ Als je tussen de sessies door vragen hebt of ergens tegenaan loopt, kun je me altijd bellen of een bericht sturen.

✓Je mag tijdens ons traject gratis een van mijn workshops 'Leven vanuit Zelfvertrouwen' volgen. Tijdens deze middag kom je in contact met je innerlijke kracht. De dynamiek van een veilige groep heeft een diep helende werking.

Investering: € 997, voor het gehele traject. Dit tarief geldt voor particuliere cliënten en is inclusief BTW.

Zes sessies zijn voor sommige mensen voldoende om een stevige basis te creëren om (voorlopig) zelf op door te groeien. Dit is echter niet altijd zo. Samen kijken we aan het einde van het traject of we verlengen: opnieuw met een traject van zes sessies, of met één of een paar extra sessies om jou net wat verder te brengen.

Dit vraag ik van je: de bereidheid en inzet om ook tussen de sessies door de oefeningen te doen die ik je meegeef. Transformatie bestaat bij de gratie van herhaling. Als je alleen in de sessies zelf het werk doet maar niet daarbuiten, zul je veel minder bereiken.

 

Het traject gaat altijd vooraf door een gratis kennismakingssessie, waarin we samen kijken of het traject geschikt is voor jou en of ik de juiste coach voor je ben.

Ben je een zakelijke cliënt of wordt het traject vergoed door je werkgever? Dan is de investering € 1125,- exclusief BTW.

FAQ: Waarom stap je in een van tevoren vastgelegd traject en bied ik geen losse sessies aan? Omdat mijn ervaring is dat je minimaal vijf sessies nodig hebt om echte verandering tot stand te brengen.

Als jij in een emotioneel uitputtende relatie zat, en ver weg bent geraakt van je zelfvertrouwen, dan is het niet ondenkbaar dat we een half jaar tot een jaar samen zullen werken om jou helemaal bij jezelf en je zelfvertrouwen terug te laten komen.

bottom of page