top of page

di 07 nov

|

Den Dolder

Gespreksavond over narcisme

Wat is narcisme en hoe herstel je ervan? Deze avond krijg je waardevolle informatie en ga je in gesprek met lotgenoten.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Gespreksavond over narcisme
Gespreksavond over narcisme

Tijd en locatie

07 nov 2023, 20:00 – 22:00

Den Dolder, Doctor Ramaerlaan, 3734 EB Den Dolder, Nederland

Over het evenement

De term 'narcist' wordt vaak gebruikt. Vaak bedoelen mensen dan eigenlijk iemand die zich egoïstisch gedraagt - 'echt' narcisme komt voor onder 1 tot 10 % van de wereldbevolking. Maar dit percentage lijkt wel te groeien.  

Wat is narcisme precies? Wanneer is gedrag 'gewoon' egoïstisch en wanneer is het narcistisch? Hoe herken je het? En wat kun je doen om jezelf te beschermen als je met een narcist te maken hebt?  Vermoed jij dat je een narcist in je omgeving hebt? Heb je last van de gevolgen van een narcistische relatie? Of ben je gewoon nieuwsgierig wat narcisme precies betekent?  

Op dinsdagavond 7 november ben je weer van harte welkom in Den Dolder voor een informele gespreksavond over narcisme, georganiseerd vanuit Hof van Hovenkamp. Ik vertel kort iets over het thema vanuit mijn expertise als narcisme-coach en mijn persoonlijke ervaring. Daarna is er ruimte voor vragen en delen.  

Tijdens vorige gespreksavonden ontstonden er mooie en kwetsbare gesprekken, en gingen mensen verrijkt naar huis. Leuk als je erbij bent!  

19:45u inloop met koffie en thee | 20:00u start programma | 21:00u napraten Locatie Pelita, Doctor Ramaerlaan 2, Den Dolder | Entree €3,-  Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@hofvanhovenkamp.nl

Deel dit evenement

bottom of page