top of page

Cliënten aan het woord

"Ik voelde me onveilig waardoor somberheid en paniek de overhand kregen. Dit veroorzaakte gedrag waarmee mijn omgeving niet kon omgaan, met als gevolg dat ik me ook nog eens eenzaam en alleen voelde. Het leek of ik mezelf niet mocht zijn. Anna hielp me al snel rust in mijn hoofd en lichaam te creëren. Wat ook heeft geholpen is het gevoel van vertrouwen dat ik snel ervoer tijdens onze gesprekken. iedereen die zich onbegrepen voelt en hier somber en ongelukkig van wordt, raad ik aan hulp te zoeken bij Anna. Haar methode heeft al snel effect."

Jelleke

"Ik was de afgelopen tijd mezelf kwijt geraakt en Anna heeft mij geholpen om vanuit zachtheid naar mezelf te kijken. ik voel nu dat ik mag vertrouwen in een verlangen wat ik niet toe durfde te laten. Dat heeft er voor gezorgd dat ik een knop kon omzetten waardoor het vlammetje diep van binnen weer aangewakkerd werd. Sindsdien is mijn leven in een stroomversnelling gekomen en merk ik dat ik weer vanuit mijn gevoel kan leven. Ik ben meer bewust van mijn piekermomenten, ik kan ook zien waar het vandaan komt en voelen dat het vaak gedachten zijn die niet kloppen. Ik heb mijn kracht terug gevonden, ik voel me energieker en lichter. Nu het traject is afgerond, voel ik dat ik weer langzaamaan mezelf aan het worden ben. Ik durf weer kansen met beide handen aan te grijpen zodat ik een leven kan creëren voor mezelf waarin ik weer gelukkig word. Nogmaals bedankt Anna voor je coaching, je zachtheid en het vertrouwen."

Lisanne

"Anna is een super lieve vrouw bij wie ik me gelijk op mijn gemak voelde. Ik piekerde veel over of ik wel ergens bij hoorde en over hoe andere mensen mij zien. Anna hielp me uit mijn hoofd te komen en meer te voelen wat er van binnen zit. Ik voelde me na ons traject veel meer geland en kwam tot veel nieuwe inzichten."

Joanne

"Mijn Ik was weg. En klopt nu heel voorzichtig weer eens aan. Anna zag die Ik, en had rotsvast vertrouwen in het feit dat mijn Ik zou gaan groeien. Ik had veel verwarrende emoties. Mijn angst was groot, te groot. Emoties vlogen als een gescheurde knikkerzak zo door mijn lijf. Anna heeft met mij die knikkers gesorteerd. Mij geholpen ze te herkennen. Mijn emoties werden langzaam weer van mij. Anna begeleidt ragfijn, punctueel, merkt verandering op alsof ze je helemaal ziet. Al na acht sessies durf ik, na een niet nader te noemen verleden, met zachtheid mezelf te herontdekken. Enige nadeel is, is dat ze niet vanaf het begin vertelde dat waterproof mascara wel handig is om op te hebben ;)"

Tineke

"De reis naar binnen. Voor mij was het onbekend terrein en ook best spannend. En Anna is een goede reisgids! Ze heeft me enorm geholpen met het verkennen van mijn emotionele binnenwereld; kennismaken met onderliggende verlangens, maar ook angsten en demonen, de relatie daarmee aandurven gaan en - waar nodig - op liefdevolle wijze afscheid nemen. Lastig uitleggen (zoals de kleur geel aan iemand die blind geboren is) maar heeeeel fijn. Dus ja, een aanrader. Ze is ervaringsdeskundig en daardoor een hele fijne, veilige en verrijkende reisbegeleider! Dank Anna"

John

"Over de gratis kennismakingssessie: 'Het was heel mooi hoe ik in een uur zo'n persoonlijk en diepgaand gesprek met je had. Je bracht het gesprek vlot naar waar het mij echt om ging. De manier waarop je vragen stelde en mijn verhaal samenvatte, voelde voor mij heel goed. Alsof we samen op een missie waren, aan het zoeken waren naar mijn kernvraag. Ik heb hierdoor heldere inzichten in wat er speelt in mijn leven en hoe ik daarmee aan de slag kan. Ik ben heel nieuwsgierig geworden naar wat jouw coaching voor me kan doen.'

Titia

Over de gratis kennismakingssessie: 'Anna gaf meteen aan dat alle emoties welkom waren, ook mijn zenuwen. Dat was heel fijn. Ik had het gevoel dat ik helemaal open kon zijn. Ik heb na het gesprek veel meer motivatie om echt met mezelf aan de slag te gaan.'

Marieke

"Anna is een hele fijne begeleider. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik echt meegenomen kon worden naar mijn innerlijke kind. Ik kon heel goed visualiseren wat ik nodig had, waarbij bij mij ook veel emotie los kwam. Iets wat voor mij altijd heel moeilijk is geweest. Ik ben haar daar heel dankbaar voor.
Ik wist natuurlijk wel dat er nog dingen waren uit het verleden waar ik iets mee moest doen, maar wat precies, dat wist ik niet. Tijdens deze losse sessie is me dat wel duidelijk geworden, zoiets simpels, maar super waardevol. Dit ga ik ook zeker toepassen wanneer ik merk dat het even minder goed met me gaat."

Eveline

Over de gratis kennismakingssessie: 'Ik denk dat ik in een narcistische relatie zit en ik wil meer zelfvertrouwen om deze relatie te doorbreken. Het gesprek met Anna heeft me doen inzien dat ik niet alleen ben en dat ik sterk genoeg ben om alles aan te kunnen. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en geleerd dat ik mijn gevoelens mag laten gaan. Ik vond het gesprek zeer positief en heb aan dit korte gesprek al veel gehad. Waarvoor mijn dank.'

Marion

Over de gratis kennismakingssessie: "Ik wilde terug rust en vertrouwen ervaren in een tijd van slapeloosheid en een broos zelfvertrouwen met veel gepieker. Ik ervaarde Anna's begeleiding als een veilige bedding om contact te maken met al wat wacht om gehoord en aangeraakt te worden. Haar aanwezigheid was voelbaar, open en op cruciale momenten troostend en bekrachtigend. Na de sessie voelde ik mij koud, moe en hongerig. Tegen de avond kreeg ik terug energie en voelde ik mij sterker. Vanaf woensdag heb ik na bijna 6 weken elke nacht terug goed geslapen (!). Dank je wel daarvoor Anna. Dat is echt een geschenk. Ik zou Anna's coaching zeker aanbevelen. Haar ontspannen, open houding viel me op. Ook haar oprechte betrokkenheid. Ze voelde stevig aan."

Merel

Over de gratis kennismakingssessie: 'Mijn contact met Anna heb ik als erg prettig ervaren. Vanaf het eerste contact is Anna open, betrokken en liefdevol. Alles mag er zijn. Ik wilde graag meer contact maken met mijn lijf, mijn gevoel en door de begeleiding door Anna kon ik ook echt naar dat gevoel toe en daar woorden aan geven en het voelen. Voelen wat er waar in mijn lijf gebeurt en wat dat dan zegt, een mooie zoektocht wat voor helderheid zorgt, waardoor ik de juiste keuzes kan maken. De begeleiding die Anna daarbij aanbiedt voelt heel goed en heel fijn. 

Mariëlle

bottom of page