top of page

za 04 mei

|

Zeist

Leef je verlangens

Zou jij je leven anders willen leiden, maar weet je niet goed wat je wil,of hoe je het moet aanpakken? Deze dag helpen wij je met een mix van lichaamswerk en een BrainMap in contact te komen met je diepste verlangens, en deze om te zetten in concrete stappen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Leef je verlangens
Leef je verlangens

Tijd en locatie

04 mei 2024, 12:00 – 17:00

Zeist, Boulevard 19, 3707 BL Zeist, Nederland

Over het evenement

Heb jij soms (of vaak) het gevoel dat je jouw leven anders zou willen inrichten? Op een andere manier zou willen leven? Als je het leven van anderen ziet, denk je misschien wel eens: zo wil ik het ook. Misschien twijfel je of je dat ooit zult kunnen bereiken, of weet je niet hoe. Als je nu 'ja' voelt, dan heb je contact met een prachtig verlangen. Bijvoorbeeld een verlangen naar...  

• De onrust die je vaak voelt, omzetten naar leven vanuit rust en helderheid. 

• Uit de sleur van je dagelijkse leven breken: meer dingen doen die je echt leuk vindt, in plaats van vooral dingen die 'moeten'. 

• Iets waar je als kind al van droomde, maar waarvan je nu steeds denkt 'dat kan (ik) niet'. 

• Een baan waar je meer plezier en bevrediging uit haalt. 

• Een mooi huis in het bos. 

• De creativiteit die je ergens voelt borrelen, bijvoorbeeld in muziek maken, schrijven of schilderen, omzetten in iets moois en tastbaars. 

• Een wereldreis maken 

• Een liefdevolle relatie 

• Minder werken en meer vrije tijd. 

• Een hechtere vriendengroep. 

• Eindelijk de fotoboeken maken die je al lange tijd op je to-do lijstje staan. 

• De leegte die je af en toe voelt, vervangen door activiteiten en relaties die je gelukkig maken en je vervullen.  

Weet dat niets onmogelijk is - je moet alleen weten hoe je het moet aanpakken. En de kennis daarvoor zit al in jou. Tijdens deze workshop gaan we jou helpen die kennis naar boven te krijgen. Niet alleen kom je in contact met jouw diepste verlangens van dit moment, maar je gaat ook heel concrete stappen op papier te zetten: stappen die jij NU kunt gaan zetten om jouw verlangens, jouw droom, te gaan verwezenlijken.  

Deze workshop is bijzonder omdat we ratio combineren met lichaamswerk. Met lichaamsgerichte oefeningen (onder begeleiding van mij als somatisch coach) ga je voelen wat jouw diepste verlangens zijn én welke blokkades (belemmerende overtuigingen) je in de weg staan om deze verlangens te verwezenlijken. Met deze kennis ga je vervolgens een persoonlijke BrainMap maken, waarmee jouw doel en de stappen er naartoe tastbaar worden. Marc van Hamersveld, die deze methode heeft ontworpen, zal je hierin begeleiden.  

Een dag met een groep gelijkgestemden op de ruime zolder van een sfeervol pand in Zeist, beginnend met een heerlijke lunch. Aan het einde van de dag ga je naar huis met veel meer helderheid over wat jij op dit moment met je leven wil. En onder je arm neem je een aantal concrete, realistische actiepunten mee die je zelf kunt gaan uitvoeren.  

Praktisch: je kunt gratis parkeren voor de deur. Ook is de locatie te bereiken met de bus vanaf station Utrecht Centraal of Den Dolder. Als veel mensen met het openbaar vervoer komen, regelen we een carpool.

Deel dit evenement

bottom of page