top of page

di 24 okt

|

Den Dolder

Praat Hof over stress en burn-out

Stress en burn-out zijn een teken dat jij niet lief genoeg bent voor jezelf. Hoe kun je dit veranderen? Praat en luister mee tijdens deze editie van Praat Hof.

Praat Hof over stress en burn-out
Praat Hof over stress en burn-out

Tijd en locatie

24 okt 2023, 20:00 – 22:00

Den Dolder, Doctor Ramaerlaan 2, 3734 EB Den Dolder, Nederland

Over het evenement

En dan, ineens, zit je thuis met overspannenheid of een burn-out. De simpelste dingen lukken je ineens niet meer. Je voelt je doodmoe, gefrustreerd, misschien heb je een gevoel van falen en isolatie. En je hebt maar één vraag: hoe kom ik hieruit?

Veel mensen met een burn-out trappen in dezelfde valkuil. 'Kom op, schouders eronder, over een paar weken ben ik weer op de been'. Maar dit is precies de instelling waardoor je in de eerste plaats opgebrand raakte.

Wat is overspannenheid of burn-out precies? Waarom lopen zoveel mensen er tegenaan? En wat is de beste manier om er doorheen te komen én te voorkomen dat het nogmaals gebeurt?

Alvast een tipje van de sluier: stress en burn-out komen NIET door te hard werken. Waardoor wel? Kom meeluisteren en -praten.

Tijdens deze Praat Hof is er ruimte voor jouw verhaal en dat van lotgenoten, zodat je van elkaars ervaringen kunt leren. Als ervaringsdeskundige deel ik informatie en geef ik persoonlijke tips voor thuis, zodat je verder kunt werken aan je herstel.

19:45u inloop met koffie en thee | 20:00u start programma | 21:00u napraten Locatie Pelita, ter hoogte van Doctor Ramaerlaan 10, Den Dolder | Entree €3,-

Klik hier om in te schrijven.

Praat Hof

Een fris initiatief van Hof van Hovenkamp waar we bijeenkomsten organiseren over onderwerpen waar we misschien allemaal wel mee te maken krijgen of hebben gehad. In ‘Praat Hof’ bieden we de mogelijkheid om in gesprek te gaan met ervaringsdeskundigen over thema’s zoals rouw en verlies, verslaving, stress en burn-out en narcisme.

Deel dit evenement

bottom of page