top of page

za 01 apr

|

Utrecht

Workshop: Leven vanuit Zelfvertrouwen

Transformerende workshop voor iedereen die wil leven vanuit diep zelfvertrouwen.

De workshop is vol. Hou de website in de gaten voor nieuwe data
Zie andere evenementen
Workshop: Leven vanuit Zelfvertrouwen
Workshop: Leven vanuit Zelfvertrouwen

Tijd en locatie

01 apr 2023, 13:00 – 17:00

Utrecht, Singelsteeg 2, 3511 HB Utrecht, Nederland

Over het evenement

Voel jij regelmatig twijfel, onzekerheid, schaamte of schuld over dingen die jij doet? Heb je bevestiging van anderen nodig om te voelen je dat je er mag zijn en dat jouw emoties 'oké' zijn?

Als jij jezelf hierin herkent, dan heb je misschien ooit in een emotioneel uitputtende relatie gezeten, bijvoorbeeld met jouw ouder(s) of een ex-partner. In deze relatie kreeg je continu de boodschap dat je pas waardevol was als je voldeed aan de verwachtingen van de ander.

Jouw lichaam heeft deze boodschap opgeslagen, zodat het voor jou onveilig is gaan voelen om spontaan jezelf te zijn. Dit is wat we trauma noemen. 'Pleasegedrag', onzekerheid en zelftwijfel zijn het gevolg van dit trauma.

Is dit trauma te helen? Absoluut! Onder de onzekerheid bestaan jouw authenticiteit, spontaniteit, kracht en zelfvertrouwen gewoon: puur en ongeschonden.

In deze workshop ga je voelen wat het betekent om bij deze krachtige laag onder je trauma's te komen.Niet door te praten, want trauma's zijn lichamelijk, en kunnen dus alleen via lichaamswerk geheeld worden. In een veilige groep gaan we lichaamsgerichte oefeningen doen die je laten ervaren wat het betekent om te leven vanuit jouw eigenheid en verlangens. Je voelt hoe het is om niet meer te piekeren over wat anderen van je vinden, maar ruimte in te nemen, heldere grenzen te stellen en vanuit je intuïtie te leven.

Tijdens de middag is er veel aandacht voor een veilige groepsdynamiek. Ik geef informatie over emotioneel uitputtende relaties en trauma's, zodat je een helder beeld krijgt over het effect dat deze relatie op jou heeft gehad. We sluiten af met een groepsgesprek, waarin je kunt delen wat je hebt ervaren en vragen kunt stellen.

Aan het einde van de dag voel je veel sterker wat jouw diepste verlangens zijn en welke blokkades jou nu nog in de weg staan om deze verlangens te volgen. Ik geef je tips en adviezen mee voor oefeningen die je kunt doen om deze blokkades te transformeren, zodat je met veel meer zelfvertrouwen in je leven komt te staan.

Is deze middag geschikt voor jou?

Als jij voelt dat je minder bezig wilt zijn met wat anderen van je vinden maar wilt gaan leven vanuit wat JIJ belangrijk vindt. Als je openstaat voor lichaamswerk (denk aan: ademhalingsoefeningen, visualisatie en beweging). Als je niet schrikt van 'nuchtere spiritualiteit'. Als je niet bang bent om emoties te voelen en jouw gedragspatronen onder ogen te komen. Dan ben je van harte welkom!

Locatie: een prachtige zaal in centrum Utrecht (15 min lopen van CS, 5 minuten lopen van station Vaartsche Rijn en (betaalde) parkeerplek in de buurt)

Kosten: 97 euro (dit bedrag is inclusief BTW)

Meenemen: iets om aantekeningen op/in te maken, flesje water, makkelijk zittende kleding. Voor koffie/thee en kleine snack wordt gezorgd.

Voor vragen of even kennismaken: anna.vandijk@gmail.com / 06 410 35 35 7

Deel dit evenement

bottom of page