top of page

zo 08 okt

|

Utrecht

Workshop: Leven vanuit Zelfvertrouwen

Transformerende workshop voor iedereen die wil leven vanuit diep zelfvertrouwen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop: Leven vanuit Zelfvertrouwen
Workshop: Leven vanuit Zelfvertrouwen

Tijd en locatie

08 okt 2023, 13:30 – 17:00

Utrecht, Singelsteeg 2, 3511 HB Utrecht, Nederland

Over het evenement

Voel jij regelmatig twijfel, onzekerheid, schaamte of schuld over dingen die jij doet of zegt? Heb je goedkeuring van anderen nodig om te voelen dat je 'oké' bent? Voel je vaak de wens om anders te zijn dan je bent?

Als jij jezelf hierin herkent, weet dan dat schaamte en zelftwijfel overlevingsstrategiën zijn van jouw lichaam. Het is een manier die ooit onbewust hebt 'bedacht' om jezelf staande te houden. Er is dus niets mis met je, je hebt alleen nog niet geleerd hoe je jezelf op een andere manier tot het leven kunt verhouden.

Kan dit anders? Absoluut! Onder je onzekerheid bestaan jouw authenticiteit, spontaniteit, kracht, sprankeling en zelfvertrouwen: puur en ongeschonden. Dit kan allemaal naar de oppervlakte komen op het moment dat  jij je zelftwijfel gaat transformeren.

In deze workshop is dat dan ook wat we gaan doen: je gaat voelen wat het betekent om bij de krachtige laag onder je onzekerheid te komen. Niet door te praten, want overlevingsstrategiën zijn lichamelijk, en kunnen dus alleen via lichaamswerk geheeld worden. In een veilige, kleine groep gaan we lichaamsgerichte oefeningen doen die je laten ervaren wat het betekent om te leven vanuit jouw eigenheid en verlangens. Je voelt hoe het is om niet meer te piekeren over wat anderen van je vinden, maar ruimte in te nemen, heldere grenzen te stellen en vanuit je intuïtie te leven.

Aan het einde van de middag voel je veel sterker wat jouw diepste verlangens zijn en welke blokkades jou nu nog in de weg staan om deze verlangens te volgen. Ik geef je persoonlijke tips en adviezen mee, en oefeningen die je kunt doen om je blokkades te transformeren, zodat je met veel meer zelfvertrouwen in je leven komt te staan.

Is deze middag geschikt voor jou?

Als jij voelt dat je minder bezig wilt zijn met wat anderen van je vinden maar wilt gaan leven vanuit wat JIJ belangrijk vindt. Als je openstaat voor lichaamswerk (denk aan: ademhalingsoefeningen, visualisatie en beweging). Als je niet schrikt van 'nuchtere spiritualiteit'. Als je niet bang bent om emoties te voelen en jouw gedragspatronen onder ogen te komen. Dan ben je van harte welkom!

Vind je het een spannend idee om (in een groep) te gaan voelen? Dat is heel normaal. Als je zenuwen voelt is dat het teken dat jij toe bent aan deze stap. Weet dat bijna iedereen het spannend vindt en dat alles wat jij voelt tijdens deze middag welkom is. Je zult ervaren dat je ontspannen en met een vergroot zelfvertrouwen naar huis zult gaan.

Wat vorige deelnemers over de workshop zeggen:

"Ik heb heel veel aan deze workshop gehad. Ik voel nu al dat ik dat piekeren niet meer nodig heb. Dus ik ben heel dankbaar voor deze workshop. Ik kan het iedereen die bereid is om in z’n lichaam te gaan voelen zeer aanraden om hem te volgen."

"Ik deed mee vanwege een gevoel van wankel zelfvertrouwen en het moeilijk aan kunnen voelen/geven van mijn grenzen. Na de workshop voelde ik me - echt waar - verlicht. Ik kan nu beter een onderscheid maken tussen het bange kind in mij en mijn huidige ik. Daardoor merk ik nu al dat ik meer ontspannen ben en ook liever voor mezelf kan zijn. Ik zou deze workshop iedereen aanbevelen! Je neemt altijd wat mee uit je jeugd en dit zit ons vaak (onbewust) dwars. Het kan nooit kwaad om hier eens naar te kijken."

"Ik voel na de workshop veel meer helderheid, energie en vertrouwen. Ik weet nu dat ik het het goed heb gedaan. Ik heb deze workshop al aan een paar kennissen aanbevolen."

"Ik voelde me erg op mijn gemak, wat mij hielp om mezelf meer open te stellen. Ik vond de 5 Fasen van Herstel waar Anna over vertelde een interessant model! Ik zou deze workshop aanraden aan iedereen die het begrip "uit het hoofd, in het lijf" eens in de praktijk wil ervaren."

'Ik voelde me erg gedragen en vastgehouden tijdens de workshop, en ook daarna door de nazorg die Anna biedt. Tijdens de oefeningen kwamen er veel emotie los, dat voelde heel fijn. Ik had dat niet verwacht. Het is niet dat alles is opgelost, maar ik voel dat ik sindsdien minder geraakt wordt door het gedrag van anderen. Het doet me niet meer zo aan mezelf twijfelen. Als ik nu een spannend gesprek heb, hou ik eerst even mijn innerlijk kind vast. Daardoor voel ik veel meer zelfvertrouwen. Zo mooi dat ik dat in deze workshop heb geleerd!"

Locatie: een prachtige zaal in centrum Utrecht (15 min lopen van CS, 5 minuten lopen van station Vaartsche Rijn en (betaalde) parkeerplek in de buurt)

Kosten: 80,- 

Meenemen: iets om aantekeningen op/in te maken, flesje water, makkelijk zittende kleding. Voor koffie/thee en kleine snack wordt gezorgd.

Voor vragen of even kennismaken: anna.vandijk@gmail.com / 06 410 35 35 7

Deel dit evenement

bottom of page