top of page

za 06 jan

|

Utrecht

Workshop: Leven vanuit Zelfvertrouwen

Transformerende workshop voor iedereen die wil leven vanuit diep zelfvertrouwen.

Helaas is de workshop Leven vanuit Zelfvertrouwen op 6 januari vol.
Nieuwe data volgen
Workshop: Leven vanuit Zelfvertrouwen
Workshop: Leven vanuit Zelfvertrouwen

Tijd en locatie

06 jan 2024, 13:30 – 16:30

Utrecht, Singelsteeg 2, 3511 HB Utrecht, Nederland

Over het evenement

Als jij veel lijdt aan zelftwijfel, kan lichaamswerk jou helpen om te gaan leven vanuit zelfvertrouwen. In mijn workshop Leven vanuit Zelfvertrouwen ervaar je wat het met je doet als in lichaamsgerichte oefeningen je zelftwijfel omarmt, en contact maakt met jouw innerlijk kind én innerlijke kracht.

Onder jouw onzekerheid bestaan namelijk je authenticiteit, spontaniteit, kracht, sprankeling en zelfvertrouwen gewoon: puur en ongeschonden. Dit kan allemaal naar de oppervlakte komen op het moment dat jij je zelftwijfel transformeert.

In een veilige, kleine groep gaan we lichaamsgerichte oefeningen doen. Je ervaart daardoor hoe jouw leven zou zijn zonder piekeren over wat anderen van je vinden. Hoe het is om ruimte in te durven nemen, heldere grenzen te stellen en vanuit je intuïtie te leven.

Aan het einde van de middag voel je heel duidelijk wat je moet doen om jezelf te transformeren en anders in het leven te gaan staan. Ik zal eerlijk zijn: deze transformatie is een proces, en je zult er ook na de workshop voor moeten werken. Vergelijk het maar met het trainen van je spieren: als je daar niets voor doet, verandert er ook niets.

Deze workshop zal je leven dan ook niet in een klap veranderen. Wel krijg je deze middag tools om jezelf in je proces te begeleiden. Ik geef je daarvoor persoonlijke tips, adviezen en oefeningen mee en je mag na afloop altijd contact met me opnemen als je ergens tegenaan loopt. Als jij écht voelt dat je vanuit zelfvertrouwen wilt gaan leven, en je wilt daarvoor doen wat nodig is, dan kan deze middag het startpunt zijn van een prachtige, diepgaande verandering in je leven.

Is deze middag geschikt voor jou?

Als jij voelt dat je minder bezig wilt zijn met wat anderen van je vinden maar wilt gaan leven vanuit wat JIJ belangrijk vindt. Als je openstaat voor lichaamswerk (denk aan breathwork en visualisatie). Als je niet schrikt van 'nuchtere spiritualiteit'. Als je niet bang bent om emoties te voelen en jouw gedragspatronen onder ogen te komen. Dan ben je van harte welkom!

Vind je het een spannend idee om (in een groep) te gaan voelen? Dat is heel normaal. Als je zenuwen voelt is dat het teken dat jij toe bent aan deze stap. Weet dat bijna iedereen het spannend vindt en dat alles wat jij voelt tijdens deze middag welkom is. Je zult ervaren dat je ontspannen en met een vergroot zelfvertrouwen naar huis gaat.

Locatie: Centrum Utrecht

Kosten: € 30,-

Deel dit evenement

bottom of page