top of page

za 19 okt

|

Zeist

Workshop 'Narcisme & Herstel'

Een dag samen met lotgenoten in de rustgevende natuur. Leer wat je kunt doen om te herstellen van een narcistische dynamiek.

Workshop 'Narcisme & Herstel'
Workshop 'Narcisme & Herstel'

Tijd en locatie

19 okt 2024, 10:00 – 16:00

Zeist, Zeist, Nederland

Over het evenement

Zat of zit jij langere tijd vast in een toxische dynamiek? (Bijvoorbeeld met je ouder(s) of (ex)partner) En ben je daardoor ver weggeraakt van je (zelf)vertrouwen, authenticiteit en levensvreugde? Dan is deze dag voor jou. De hele dag is gericht op leren hoe je van een narcistische relatie kunt herstellen.

Natuurlijk ben je aan het einde van de dag niet 'genezen'... Maar je hebt wel een veel duidelijker beeld gekregen van wat je zelf, in je dagelijks leven, kunt doen om te helen. Om de regie en levensvreugde in jouw leven (terug) te vinden. 

Als jij langere tijd in een narcistische dynamiek zat, dan ben je getraumatiseerd geraakt. Trauma slaat zich op in je lijf en zenuwstelsel. Daarom is herstel ook alleen via jouw lichaam mogelijk. Je kunt heel veel praten over 'narcisme' (en een tijd lang is dat ook echt helend), maar uiteindelijk zul je moeten leren om (weer) te voelen, en al jouw gevoelens en emoties met liefde en begrip te omarmen.

Tijdens de workshop 'Narcisme en Herstel' ben je de hele dag met een veilige groep lotgenoten in de natuur, onder leiding van mij als coach en narcisme-expert. We zullen veel praten en je krijgt een schat een informatie over wat narcistisch gedrag is, hoe je jezelf fysiek en/of energetisch losmaakt van jouw manipulator en meer. Er is veel tijd voor het delen van verhalen en steun en begrip vinden bij elkaar.

Maar het belangrijkste: tijdens deze dag ga je leren hoe je weer in verbinding komt met jouw gevoel. Dit doen we door in de natuur te zijn: de beste omgeving om verbinding te gaan voelen met je lijf, je verlangens en je grenzen. We zullen eerst vertragen en verzachten, steeds met de vraag: wat voel je nu? Wat wil je nu (niet)?

Vanuit die verzachting en verbinding zullen we een aantal lichaamsgerichte oefeningen doen die jou helpen om o.a. in verbinding te komen met jouw innerlijke kind, en innerlijke volwassene. De eerste heeft het nodig om liefdevol gezien en gehoord te worden, de twee mag versterkt worden. Beide zijn immers langere tijd ondergesneeuwd geweest in de narcistische dynamiek, waarin alles in jou gericht was op overleven. Vanuit die hernieuwde verbinding kun je langzaam weer bewust worden van jouw verlangens en grenzen, en deze naar de buitenwereld uit gaan dragen.

Aan het einde van de dag krijg je persoonlijke tips mee, zodat je zelf thuis verder kunt werken aan je herstel. We bieden je bovendien nazorg, zodat je na deze transformerende dag niet ineens weer alleen bent met je proces.

Ik organiseer deze bijzondere dag samen met Roelof Hovenkamp, van Hof van Hovenkamp.

VOOR WIE?

Deze dag is bedoeld voor mensen die - in een veilige groep lotgenoten - voelen dat ze willen werken aan hun herstel. Als jij nog vooral bezig bent met informatie opdoen over narcisme en/of je nog erg slachtoffer voelt (een heel belangrijk fase waar je zeker doorheen moet!) dan is deze dag nog niet zo geschikt voor jou. Mocht je twijfelen, of op zoek zijn naar lotgenoten/begeleiding maar de Buitendag voelt (nog) niet geschikt voor jou, stuur me dan even een berichtje (info@radicalcompassion.nl).

We hebben een paar plaatsen beschikbaar voor mensen met een minder groot budget. Stuur ons een berichtje als je er graag bij bent, maar de financiële middelen echt niet hebt.

Deel dit evenement

bottom of page